Portretfotograaf Nadine van den Berg in Utrecht

Mijn naam is Nadine van den Berg en ik ben een ervaren en creatieve portretfotograaf in Utrecht. Ik werk graag op locatie, maar voel me ook thuis in de studio. Op locatie maak ik graag gebruik van de kwaliteiten van de omgeving om tot een sprekend portret te komen. Dat kan in een kantooromgeving zijn, maar ook in een stedelijke omgeving of landschap.

Sinds 2006 werk ik als zelfstandig fotograaf voor een breed palet aan opdrachtgevers. Als portretfotograaf ben ik veel werkzaam voor zakelijke opdrachtgevers. Dit kunnen uitgeverijen en reclamebureaus zijn, maar ik werk ook veel rechtstreeks voor bedrijven en organisaties. Ik ben als portretfotograaf gevestigd in Utrecht, maar werk door heel Nederland.

Tijdens de fotosessie creëer ik een ontspannen sfeer. Ik ben niet alleen bezig met het plaatje, maar heb ook oog voor de geportretteerde. Als die op zijn gemak is, levert dat de mooiste portretten op. Een professionele belichting en aandacht voor de nabewerking zorgen voor de rest.

Naast mijn jarenlange ervaring als portretfotograaf ben ik ook een gepassioneerd landschaps- en architectuurfotograaf. Bij het fotograferen van architectuur en landschappen zijn ritme en vlakverdeling erg belangrijk. Ook in mijn portretfotografie probeer ik gebruik te maken van bijzondere vormen, lijnen en kleur. Deze aanpak zorgt voor originele en esthetische portretten.

Ervaren portretfotograaf omgeving Utrecht

Als portretfotograaf werk ik zowel op locatie als in de studio. Omdat ik met mijn professionele apparatuur even gemakkelijk binnen als buiten kan fotograferen staat niks mijn creativiteit en de kwaliteit van het eindresultaat in de weg. Ik heb een goed oog voor lijnen, vormen en kleur en maak graag gebruik van de omgeving om tot een sprekend portret te komen. Daardoor ontstaan er vaak bijzondere composities en vertellen de foto’s een groter verhaal. Mijn portretten worden veelal zakelijk gebruikt.

Naast mijn specialisatie in portretfotografie, ben ik ook een ervaren landschaps- en architectuurfotograaf. Ik maak graag fotoreportages van gebouwen of van andere architectonische objecten zoals bruggen of stations. Dat kan van de buitenzijde zijn, maar ook van de inrichting. Bij voorkeur laat ik niet alleen de architectuur van het gebouw of van het landschap zien, maar ook het gebruik ervan. Wanneer er een interactie is tussen mens en omgeving ben ik op mijn best. Als architectuur- en landschapsfotograaf werk ik veel voor architecten, ingenieursbureaus en projectontwikkelaars.

Ik ben gemakkelijk in de omgang en kan me goed inleven in de wensen van mijn opdrachtgevers. Ik hecht er veel waarde aan om in goed overleg de wensen van mijn opdrachtgever met betrekking tot portretfotografie helder te krijgen en zo tot een optimaal eindresultaat te komen. Ik weet mijn opdrachtgevers vaak op een positieve manier te verrassen en lever kwaliteit binnen tijd en budget. Ik ben als fotograaf altijd op zoek naar dat ene beeld met een wow-effect. Uitdagende opdrachten waarbij ik mijn ervaring en creativiteit kan inzetten ga ik dan ook graag aan.

Portretfotograaf Utrecht
Menu